среда, 23. јул 2014.

Zašto naš kombi prevoz?

Pored tako mnogo kompanija za selidbe Beograd između kojih možete da birate, zašto bi izabrali kombi prevoz agencije Selidbe Stošić Beograd?

Drugačiji i bolji kombi prevoz

Mi ne vršimo samo kombi prevoz kutija za selidbe, već svih stavi koje možete da zamislite. Mi gradimo dugotrajnu saradnju. Da bi bili jedna od najbolje rangiranih kombi prevoz agencija za selidbe i transpor tobe u Beogradu, morate da budete drugačiji. Zato smo mi posvećeni drugačijoj praksi i boljim standardima.
Drugačiji smo na 3 načina:

Garantovana usluga

Kada unajmite našu agenciju za kombi prevoz vaše sledeće selidbe Beograd, mi garantujemo da će se naša ekipa pojaviti i obaviti posao. Ako ne ispunimo ove garancije, vaša selidba i kombi prevoz će biti besplatna. Jednostavno!
A ako je vaša selidba kombijem zakazana ujutro a radnici se pojave 20 minuta kasnije no što je ugovoreno, daćemo vam popust od 5% na konačnu cenu. Garantovano!

Pristupačne cene kombi prevoza

Neće morati da platite bogatstvo za naše usluge. Razumne cene u agenciji Stošić daju vam kontrolu nad vašim troškovima. Za proverenp najnižu cenu u gradu, možete dobiti 2 profesionalna radnika, kombi i osnovne alatke koje su potrebne za uspešnu kombi selidbu, na drugom mestu za tu cenu bi samo dobili kombi prevoz, kod nas uvek očekujte radnika više za brzu selidbu.

Efikasni radnici

Pošto je vaše vreme dragoceno, naši profesionalni radnici će prionuti na posao čim pristignu. Od trenutka kada sat počne da otkucava za vašu selidbu Beograd do momenta kada mahnete uz ''doviđenja'', jedna činjenica će biti jasna: mi se trudimo više od drugih.

2 коментара:

  1. Najbolji ste :) Nema boljih od Vas za Selidbe Beograd. Svaka vam čast!!! Nastavite da radite tako i da budete najbolji za selidbe

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala za Selidbe Stošić. Nema boljih od Vas za Selidbe Beograd. Svaka vam čast!!! Nastavite da radite tako i da budete najbolji za selidbe

    ОдговориИзбриши